Munkaerő közvetítés

Munkaerő-közvetítés esetén a szolgáltatási díjunk alapja a kiválasztott Munkavállaló éves bruttó bére. Fontos, hogy a díjunk minden esetben SIKERDÍJ, így Ön csak akkor fizet a szolgáltatásért, ha a kiválasztott Munkavállaló munkába állt. Amennyiben szolgáltatási díjunkat kifizette, egy alkalommal díjmentes garanciát vállalunk a kiválasztott Munkavállalóért, így ha Ön nem elégedett a teljesítményével, egy másik Munkavállalótgrade my paper for plagiarism biztosítunk.

Rendelkezésre állnak bonusz custom essay uk csomagjaink is, ha Ön egyszerre több pozíciót kíván betölteni, és kizárólagossággal minket bíz meg a kereséssel, ezt díjkedvezménnyel honoráljuk.

Munkaerő kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönzés esetén a díjaink nagyon különbözőek lehetnek.

Jellemzően lehet,

ledolgozott óra alapú: ebben az esetben Ön minden ledolgozott óráért, egy előre meghatározott óradíjat fizet. Ennél a konstrukciónál azonban, Önnek meg kell fizetnie egy úgynevezett kockázati díjrészt is, mely a Munkavállaló fizetett ünnepét, és törvényben rögzített szabadságának díját tartalmazza.

Cégünk ezzel szemben ajánljaa,

bértömeg alapú szolgáltatási díjat, mely szoros együttműködéssel, és jól működtetett kommunikációval akár 8-10%-os megtakarítást is jelenthet Önnek. Ebben az esetben díjunk az összes bérköltségre rakódik, és nem tartalmaz külön kockázati díjakat, hiszen csak a ténylegesen megtörtént események után fizet részünkre.

Mindkét esetben lehetőség van az általunk használt „lépcsőzetes” kölcsönzési formának, melynek lényege, hogy tudatosan meghatározásra kerül egy időintervallum, mely után díjmentesen saját állományába veheti a kölcsönzött Munkavállalót.

Bérszámfejtés

 

Bérszámfejtés és egyéb kiegészítő szolgáltatások, a fő szolgáltatásaink mellet lehetőség van egyéb kapcsolódó szolgáltatások igénybe vételére. Ezek közül kiemelnénk a bérszámfejtést, a Munkavállalók utaztatását, az egészségügyi vizsgálat megszervezését, a munkásszállás megkeresését. Ezen szolgáltatások díjazása minden esetben egyedi ajánlat alapján történik. Kérje segítségünk a 0630-768-0993-as telefonszámon.